Top 3 beste Moederdag cadeaus

Top 3 beste Moederdag cadeaus voor newborn moms & moms to be!

Wat vindt een mom (to be) nou echt leuk om te krijgen?

Wij helpen je graag een handje - Bekijk hier alles

 

 1. Mombag

Welke vrouw houdt niet van tassen?

 

Deze stevige mom-bags van ons eigen merk Hippy zijn met de hand gemaakt en prachtig afgewerkt. Met een mooie voering aan de binnenkant en een handig binnenvakje voor je sleutels, telefoon, lipgloss of andere kleine dingen is deze tas niet alleen stijlvol voor aan de kinderwagen maar ook erg leuk voor naar je werk, sporten en nog veel meer.

Mombag moederdag

De mom-bags zijn gemaakt van mooie kwaliteitstoffen zodat ze lekker lang meegaan. Hangt fijn aan je schouder en past om de kinderwagenstang.

Shop de Mombags hier

 

2. Relaxhoes voor je voedingskussen

Relaxte baby = een relaxte mama.

 

De Relaxhoes voor je voedingskussen van Hippy. Deze relaxhoes gebruik je direct vanaf de geboorte en het geeft jouw partner even de handen vrij om haar koffie warm op te drinken of om even zelf iets te eten terwijl de Baby heerlijk ligt te chillen. Elke zwangere vrouw heeft een voedingskussen in huis (dat grote/lange kussen waar ze waarschijnlijk mee slaapt) en deze is behoorlijk handig met een baby.

Met deze supergave Relaxhoes van Hippy tover je jouw voedingskussen zo om in een heerlijke Chill plek voor jouw baby, een soort babynestje. Het fijne van deze Relaxhoes is dat je baby het kussen aan alle kanten tegen zich aan voelt. Dat geeft een geborgen gevoel en dat is zo belangrijk voor baby’s. Heerlijk chillen dus! Geloof mij, ze gaat je eeuwig dankbaar zijn voor dit fijne cadeau! 

Shop de Relaxhoes voor je voedingskussen hier.

 

 

3. Luiertas mini

The shit is real 

 

De Luiertas mini van Hippy, ook een echte musthave met een kindje(s) in de luiers. De Luiertas mini neem je overal mee naartoe, je stopt er een aantal luiers in, billendoekjes en billen crème. Als je de luiertas mini uitklapt is het gelijk een verschoonmatje dus waar je ook bent je kan overal hygiënisch en comfortabel jouw baby verschonen.

luierbag hippy

De Luiertas mini stop je in je Mombag, of in de handtas of gewoon zo mee als je verder even niets anders nodig hebt. Je doet er ook echt wel lang mee, het ene kindje is met 2,5 jaar zindelijk de ander is pas zindelijk met bijna 4 jaar… en tot die tijd heb je deze Luiertas mini toch echt nodig!

Shop de Luiertas mini hier

 

Wil je alles even op je gemak bekijken, neem een kijkje in de shop bij Moederdag, hier staat alles fijn bij elkaar. Heb je een vraag? Stuur even een berichtje en ik help je graag!

Laat je in de opmerkingen van je bestelling weten dat het om een Moederdagcadeau gaat? Dan pak ik het mooi voor je in!

Fijne (eerste) Moederdag en veel plezier met geven!

 

-> Naar de Shop <-

 

Liefs,

Stephanie

 Hippy


Laat een bericht achter

Bedankt voor je bericht! Zodra deze is goedgekeurd wordt het bericht gepubliceerd


Liquid error (sections/article-template line 246): Could not find asset snippets/spurit_dmr_collection_template_snippet.liquid