Wie is Hippy

Leuk dat je een kijkje neemt op de mijn website en welkom bij Hippy!

Hippy is ontstaan uit het idee om hippe baby- en kinderproducten te maken voor ouders die net even iets anders willen. 

De collectie bestaat uit verschillende baby- en kinderproducten zoals speendoekjes, swaddles, dekens voor in de wieg, maxicosi of kinderwagen en nog veel meer. Een van mijn populairste producten is de handige Luierbag, voor als je niet de hele luiertas wilt meenemen, het 'bag in bag' principe.

Ook voor leuke kraamcadeau's ben je bij Hippy aan het juiste adres. Alles wordt gemaakt van mooie zachte kwaliteitsstoffen in verschillende kleuren en vrolijke prints.  Dit alles met veel liefde en passie handgemaakt in Nederland. Kijk rustig rond in de shop en wie weet is jouw kindje straks ook hip en comfy!

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en acties? Volg ons dan op Facebook (hippykids) en Instagram (voor_hippe_kids)

Hippy is continue in beweging en probeert altijd haar producten te verbeteren en nieuwe producten toe te voegen. Dus, mocht je een vraag, een suggesties óf een leuke foto hebben van je kindje met een van de Hippy-producten, neem dan gerust  contact met ons op via: info@hippykids.nl.


Liefs,

Stephanie