// DROMEN // Soms komen ze uit!💕 // Daarom is onze webshop tot april tijdelijk gesloten. // Volg ons op insta voor het laatste nieuws //

Wie is Hippy

Welkom bij Hippy!

Hip, vrolijk én comfortabel, voor hippe kids!

Hippy is ontstaan uit het idee om hippe baby- en kinderproducten te maken voor moeders die net even iets anders willen. 

De collectie bestaat uit verschillende baby- en kinderproducten zoals knuffeldoekjes, wikkeldoeken en dekens voor in de wieg, maxicosi of kinderwagen. Of de populaire en heel handige Luierbag voor als je niet de hele luiertas wilt meenemen, het 'bag in bag' principe. Maar ook voor leuke cadeausets ben je bij Hippy aan het juiste adres. Alles wordt gemaakt van mooie zachte kwaliteitsstoffen in verschillende kleuren en vrolijke prints.  Dit alles met veel liefde en passie gemaakt in Nederland. Kijk rustig rond op de website en wie weet is jouw kindje straks ook hip en comfy!

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en acties? Volg ons dan op Facebook  (hippykids) en Instagram (voor¬_hippe_kids)

Hippy is continue in beweging en probeert altijd haar producten te verbeteren en nieuwe producten toe te voegen. Dus, mocht je een vraag, een suggesties óf een leuke foto hebben van je kindje met een van onze Hippy-producten, neem dan gerust  contact met ons op via: info@hippykids.nl.


Liefs,

Hippy