FAQ

Wat zijn de wasvoorschriften?

Aan elk product hangt een label met op de achterzijde de wasvoorschriften. Ook op de site kunt u deze terug vinden op de productpagina.


Zitten er speciale gaten in de wikkedoek voor in de maxicosi?

Nee er zitten geen gaten in de wikkeldoek voor de riempjes van de maxicosi. Omdat je de wikkeldoek voor meerdere doeleinde kunt gebruiken, vonden wij het zonde om er gaten in te maken. Toch kun je deze wel gebruiken in de maxicosi.

- Vouw de onderste punt naar binnen

- leg de wikkeldoek in de maxicosi

- leg je kindje in de maxicosi

- sluit de riempjes over de schouders en over het schoudergedeelte van de wikkeldoek heen

- sla nu de twee zijkanten over je kindje heen. Zo zit je kindje veilig en warm in de maxicosi!


Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen,klopt dat?

Wij sturen altijd direct een bevestigingsmail naar het opgegeven e-mail adres. Kijkt u ook nog even in uw spam-box/ongewenste postvak, het komt vaak voor dat de mails van Hippy hierin terecht komen. Zit de mail hier ook niet in? Laat ons dit dan even weten via info@hippykids.nl


Ik zou iets willen met een andere combinatie van stoffen, kan dat ook?

Wij vinden het altijd leuk om te horen welke combi u ziet in de stoffen die u op de site ziet. En als daar nog genoeg stof van is maken wij een custom-made product voor u! Stuur een mail naar info@hippykids.nl   dan laten wij z.s.m. weten wat er mogelijk is en wanneer u uw bestelling kunt verwachten.

Let op: U kunt een product dat speciaal voor u gemaakt is en welke niet standaard in onze collectie zit niet ruilen of retourneren.


Ik ben niet tevreden, wat nu?

Hippy garandeert 100% tevredenheidsgarantie. Bent u niet tevreden over uw product, neem dan binnen 8 dagen na ontvangst contact met ons op via info@hippykids.nl dan zoeken wij een passende oplossing voor u.


Tip

De dekens zijn niet gevoerd en wij raden altijd aan om nog een lakentje te gebruiken. Dit is hygiënischer, makkelijker wasbaar en nog zachter voor uw kindje.


Hippy wenst u heel veel shopplezier in onze webwinkel!